top of page
IMG_3881.JPG

Vi søker

DYREPLEIER

Bergen Katteklinikk AS har en ledig stilling som dyrepleier, med 100 % fast ansettelse eller deltid dersom ønskelig.

Bergen Katteklinikk er en privat kattepraksis ledet av et team som prioriterer omtanke og pleie av våre pasienter og eiere.

 

Bergen Katteklinikk startet i september 2017 i Bergen sentrum. Vi er fullt utstyrt med moderne klinikkutstyr. Klinikken har eget tannrom med tannunit og digital tannrøntgen, lab med Idexx blodprøvemaskiner, digital røntgen, ultralyd og gassanestesi. 

 

Vårt team består i dag av tre veterinærer, tre dyrepleiere, to klinikkassistenter samt én klinikkassistent fra Dyrebeskyttelsen Bergen noen timer i uken. Klinikkens visjon er å være en kattevennlig klinikk, med rolige omgivelser og kattevennlige håndteringsteknikker med katten i fokus. Vi er en ISFM Cat Friendly Clinic  gullstandard, og å etterstrebe kravene for å beholde sertifiseringen er noe vi setter høyt. Vi er alle veldig glade i katter og elsker å jobbe kun med katt, og vi søker stadig etter å gi den beste behandlingen og servicen til våre kunder.

Kvalifikasjoner

Vi søker en autorisert dyrepleier.

 

Vi ønsker å ansette en person med mye driv, gode rutiner, en som kan spille en viktig rolle i utviklingen av vår voksende bedrift. Vi ønsker deg som er

 

  • Autorisert dyrepleier, gjerne med erfaring. Spesialkompetanse er en stor fordel. Men nyutdannede oppfordres også til å søke.

  • Effektiv, ikke redd for å ta i et tak

  • Selvgående, men kan samtidig fungere fint i et team.

  • Faglig engasjert og nysgjerrig, med stor interesse for katt

  • Positiv og serviceinnstilt

  • Kan vise gode kommunikasjonsevner ovenfor kunder både skriftlig og verbalt

  • Viser stor omsorg for kattene og kundene.

  • Kompetanse innenfor anestesi er ønskelig 

Vi tilbyr

Vi tilbyr en dyreklinikk for deg som ønsker å jobbe kun med katt. Vi har et godt arbeidsmiljø med positive og engasjerte medarbeidere som gjerne møtes for sosiale tilstelninger etter arbeidstid.  Vi streber stadig etter ny kunnskap og våre dyrepleiere skal derfor ha muligheten til å delta på videre utdannelse og faglig utvikling innen kattemedisin og den retningen man finner interessant. Vi tilbyr gode avtaler og lønnsbetingelser og gunstige arbeidstider. Klinikken følger vilkår i tariffavtalen, men har egen lønnsstige som ligger over minstelønnssatsene. Det er gode muligheter for større ansvarsoppgaver. 

 

Klinikken befinner seg i O.J.Brochs gate 18 i Bergen Sentrum. Vi har et nært samarbeid med Dyrebeskyttelsen Bergen i Jekteviken, og deler av uken går med til å behandle de hjemløse kattene de har tatt til seg. Kattene som er til omplassering er innom klinikken ved flere anledninger, og vi synes det er veldig kjekt å få følge de videre også etter de har fått sine helt egne hjem. Å jobbe med Dyrebeskyttelsen Bergen gir en spennende, utfordrende og ikke minst givende arbeidshverdag.

Søknader blir vurdert fortløpende

Oppstart: Snarest

Søknad og CV sendes til steffensen@bergenkatteklinikk.no

 

Ved spørsmål; kontakt daglig leder Linda Steffensen på mobil 95700110 eller veterinær Madeleine Sandnes på mobil 97711304.

bottom of page