top of page
IMG_3881.JPG

Vi søker

RESEPSJONIST

Bergen Katteklinikk AS har en ledig stilling som resepsjonist, med 80% ansettelse.

Bergen Katteklinikk er en privat kattepraksis ledet av et team som prioriterer omtanke og pleie av våre pasienter og eiere.

 

Vi startet i september 2017 i Bergen sentrum og som en klinikk i vekst har vi et behov for å utvide vårt team. Vi er fullt utstyrt med moderne klinikkutstyr. Klinikken har eget tannrom med tannunit og tannrøntgen, lab med Idexx blodprøvemaskiner, røntgen, ultralyd og gassanestesi. Besøk gjerne vår nettside www.bergenkatteklinikk.no.

 

Vårt team består i dag av fire veterinærer, tre dyrepleiere, to klinikkassistenter/resepsjonister samt én klinikkassistent fra Dyrebeskyttelsen Bergen noen timer i uken. Klinikkens visjon er å være en kattevennlig klinikk, med rolige omgivelser og kattevennlige håndteringsteknikker med katten i fokus. Vi er en Cat Friendly Clinic gold standard, og å etterstrebe kravene for å beholde sertifiseringen er noe vi setter høyt. Vi er alle veldig glade i katter og elsker å jobbe kun med katt, og vi søker stadig etter å gi den beste behandlingen og servicen til våre kunder.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker å ansette en person med mye driv, gode rutiner, en som kan spille en viktig rolle i utviklingen av vår voksende bedrift. Vi ønsker deg som er

 

  • Effektiv, ikke redd for å ta i et tak

  • Selvgående, men kan samtidig fungere fint i et team.

  • Positiv og serviceinnstilt

  • Kan vise gode kommunikasjonsevner ovenfor kunder både skriftlig og verbalt

  • Viser stor omsorg for kattene og kundene.
     

Det er en stor fordel dersom du har erfaring som resepsjonist eller har jobbet innen kundebehandling og salg, eller med dyr tidligere.

Vi tilbyr

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med positive og engasjerte medarbeidere. For den rette søkeren tilbyr vi gode avtaler og lønnsbetingelser, og fast ansettelse.

 

Klinikken befinner seg i O.J.Brochs gate 18 i Bergen Sentrum. Vi har et nært samarbeid med Dyrebeskyttelsen Bergen, og deler av uken går med til å behandle de hjemløse kattene de har tatt til seg. Kattene som er til omplassering er innom klinikken ved flere anledninger, og vi synes det er veldig kjekt å få følge de videre også etter de har fått sine helt egne hjem. Å jobbe med Dyrebeskyttelsen Bergen gir en spennende, utfordrende og ikke minst givende arbeidshverdag.

Søknader blir vurdert fortløpende

Oppstart: Snarest

Søknad og CV sendes til steffensen@bergenkatteklinikk.no

 

Ved spørsmål; kontakt daglig leder Linda Steffensen på mobil 95700110 eller veterinær Madeleine Sandnes på mobil 97711304.

bottom of page