top of page
IMG_3881.JPG

Vi søker

VETERINÆR

Bergen Katteklinikk AS har en ledig 100 % fast stilling som veterinær 

Bergen Katteklinikk er en privat kattepraksis ledet av et team som prioriterer omtanke og pleie av våre pasienter og eiere. 

Bergen Katteklinikk startet i september 2017 i Bergen sentrum. Vi er en liten klinikk, men er fullt utstyrt med moderne klinikkutstyr. Klinikken har eget tannrom med tannunit og tannrøntgen, lab med Idexx blodprøvemaskiner, røntgen, ultralyd og gassanestesi. 

Klinikkens visjon er å være en kattevennlig klinikk, med rolige omgivelser og kattevennlige håndteringsteknikker med katten i fokus. Vi jobber for god dyrevelferd og et moderne kattehold. Vi er en gjeng som streber etter å holde oss faglig oppdatert på katt og tar gjerne en faglig diskusjon både på arbeid og i sosialt lag etter arbeidstid. Vi streber stadig etter å gi den beste behandlingen og servicen til våre kunder. 

Vi er en klinikk i vekst og nå søker vi deg som vil styrke teamet vårt.
 

Kvalifikasjoner

Vi ønsker oss fortrinnsvis en veterinær som har noen års erfaring, og som har erfaring fra  indremedisin og særlig interesse for katt. Det kan også være aktuelt med nyutdannete, slik at de oppfordres også til å søke. 

Vi ønsker å ansette en person med mye driv, gode rutiner, en som kan spille en viktig rolle i utviklingen av vår voksende bedrift. Vi ønsker deg som er 

⦁    Veterinær, gjerne med erfaring. Spesialkompetanse er en stor fordel.
⦁    Effektiv, ikke redd for å ta i et tak 
⦁    Selvgående, men kan samtidig fungere fint i et team. 
⦁    Faglig engasjert og nysgjerrig, med stor interesse for katt
⦁    Positiv og serviceinnstilt 
⦁    Kan vise gode kommunikasjonsevner ovenfor kunder både skriftlig og verbalt 
⦁    Viser stor omsorg for kattene og kundene.

 

Vi tilbyr

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med positive og engasjerte medarbeidere.  Vi streber stadig etter ny kunnskap og det er derfor gode muligheter for videre utdannelse og faglig utvikling innen kattemedisin.  For den rette søkeren tilbyr vi gode avtaler og lønnsbetingelser. 

Klinikken befinner seg i O.J Brochs gate, under Puddefjordsbroen i Bergen Sentrum/Møhlenpris.
Vi driver i et tett samarbeid med Dyrebeskyttelsen Bergen, og deler av uken går med til å behandle de hjemløse kattene de har tatt til seg. Kattene som er til omplassering er innom klinikken ved flere anledninger, og vi synes det er veldig kjekt å få følge de videre også etter de har fått sine helt egne hjem. Å jobbe med Dyrebeskyttelsen Bergen gir en spennende, utfordrende og ikke minst givende arbeidshverdag. 

 

Søknader blir vurdert fortløpende

Oppstart: Snarest

Søknad og CV sendes til steffensen@bergenkatteklinikk.no

 

Ved spørsmål; kontakt daglig leder Linda Steffensen på mobil 95700110 eller veterinær Madeleine Sandnes på mobil 97711304.

bottom of page