top of page

Vi søker resepsjonist
med 80% fast ansettelse

Bergen Katteklinikk er en privat kattepraksis ledet av et team som prioriterer omtanke og pleie av våre pasienter og eiere.

 

Vi startet i september 2017 i Bergen sentrum og som en klinikk i vekst har vi et behov for å utvide vårt team. Vi er fullt utstyrt med moderne klinikkutstyr. Klinikken har eget tannrom med tannunit og tannrøntgen, lab med Idexx blodprøvemaskiner, røntgen, ultralyd og gassanestesi. Se vår kattevennlige klinikk her. 

 

Ved Bergen Katteklinikk jobber vi for å gi katten den posisjonen vi synes den fortjener. Klinikkens visjon er å være en kattevennlig klinikk, med rolige omgivelser og kattevennlige håndteringsteknikker med katten i fokus. Vi har god erfaring med å håndtere redde og «vanskelige» katter med skånsomme og stressfrie teknikker slik at både katt, eier og ansatte for en positiv opplevelse. Vi er en Cat Friendly Clinic gold standard, og å etterstrebe kravene for å beholde sertifiseringen er noe vi setter høyt.  

 

Vårt team består i dag av fire veterinærer, tre dyrepleiere, to klinikkassistenter samt én klinikkassistent fra Dyrebeskyttelsen Bergen noen timer i uken.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker å ansette en person med mye driv, gode rutiner, en som kan spille en viktig rolle i utviklingen av vår voksende bedrift. Vi ønsker deg som er

 

 • Effektiv, ikke redd for å ta i et tak

 • Selvgående, men kan samtidig fungere fint i et team.

 • Positiv og serviceinnstilt

 • Kan vise gode kommunikasjonsevner ovenfor kunder både skriftlig og verbalt, en som ønsker og setter pris på eierkommunikasjon. Bør også ha engelske språkferdigheter.

 • Viser stor omsorg for kundene og kattene

 • Planmessig, ryddig og organisert

 • Kunne takle en stressende hverdag
   

Det er en stor fordel dersom du har erfaring som resepsjonist eller har jobbet innen kundebehandling og salg, eller med dyr tidligere. Det er ikke et krav om å ha utdanning innen dyrehelse. Vi ønsker en person som har lærervilje og kunne tilegne seg kunnskap som er nødvendig for jobben.

Vi tilbyr

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med positive og engasjerte medarbeidere. For den rette søkeren tilbyr vi gode avtaler og lønnsbetingelser, ordnede arbeidsforhold og fast ansettelse.

 

En resepsjonist hos oss vil få ansvar for å møte kunder ved timeavtaler, salg av fôr og vareartikler, ta telefon og sette opp timeavtaler. Det vil være administrative oppgaver og markedsføring. I tillegg generelt renhold og orden på klinikken.

 

Klinikken befinner seg i O.J.Brochs gate 18 i Bergen Sentrum. Våre åpningstider er mandag, tirsdag og torsdag 08-20, og onsdag og fredag 08-16. Søker må være forberedt på kveldsarbeid. Vi har stengt lørdag og søndag og vi er ikke en del av vaktordningen i Bergen.  

 

Vi har et nært samarbeid med Dyrebeskyttelsen Bergen, og deler av uken går med til å behandle de hjemløse kattene de har tatt til seg. Kattene som er til omplassering er innom klinikken ved flere anledninger, og vi synes det er veldig kjekt å få følge de videre også etter de har fått sine helt egne hjem. Å jobbe med Dyrebeskyttelsen Bergen gir en spennende, utfordrende og ikke minst givende arbeidshverdag.

Er du den rette for oss? Kunne du tenkt deg å jobbe i vårt katteglade team?

Bergen Katteklinikk

Bli med på vårt team

Søknader blir vurdert fortløpende, oppstart snarest.

Søknad og CV sendes til steffensen@bergenkatteklinikk.no

 

Ved spørsmål; kontakt daglig leder Linda Steffensen på e-post eller bruk skjema under. 

 • Facebook
 • Instagram

Takk for din epost!

bottom of page