top of page

Klinikken vår er stolt av vårt tette samarbeid med Dyrebeskyttelsen Bergen. Alle kattene de omplasserer og tar til seg er innom klinikken for all behandling. Alle katter gjennomgår grundig helsesjekker, blir sjekket for både FIV og lungeorm, får årlige vaksiner, og tannbehandlinger og blodprøver ved behov. Alle ungkatter blir rutinemessig kastrert/sterilisert og ID-merket. Syke katter får den medisinske behandlingen de skal ha.

Mange katter bor på hjelpesenteret i Jekteviken og kan besøkes i åpningstiden mandag – torsdag 17-20 og lørdag 13-16. Hjelpesenteret er godkjent av distriktveterinær og Mattilsynet, og drives etter forskrifter for godkjent dyrepensjonat. På senteret har Dyrebeskyttelsen også fôrutsalg og salg av diverse katteutstyr og leker, alt til inntekt for senteret. I tillegg er det til enhver tid store og små katter som av ulike grunner bor midlertidig i fosterhjem i påvente av ny eier.

Dyrebeskyttelsen Bergen (etabler 1862) er Norges eldste, selvstendige dyrevernsorganisasjon som har drevet sammenhengende dyrevern siden den startet. Deres arbeid er basert på frivillige krefter og mottar ingen fast offentlig støtte. Det er derfor bidrag fra dyrevenner som gjør at de kan opprettholde det omfattende arbeidet med hjemløse dyr.

Alle katter som er adoptert fra Dyrebeskyttelsen Bergen får redusert pris på årlig helsesjekk med vaksinasjon.

Ønsker du å vite mer om Dyrebeskyttelsen Bergen, hvordan adoptere en katt eller støtte organisasjonen, se deres hjemmeside ved å klikke her.

Du kan også følge Dyrebeskyttelsen Bergen på Facebook og Instagram:

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page