Linda Steffensen - Dyrepleier og Cat Advocate

Linda er utdannet ved Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet, Veterinærhøgskolen (NMBU) i Oslo 2014. 

Hun har utført kurs i blant annet ernæring og laboratoriearbeid, og har også anestesi og tannpleie som interessefelt. 

Hun har tidligere erfaring fra smådyrsklinikker både i Namsos og Bergen, og jobbet som autorisert dyrepleier hos Dyrebeskyttelsen Bergen. 

Linda er klinikkens Cat Advocate. Det innebærer at hun sørger for at alle retningslinjene og krav i Cat Friendly Clinic - sertifiseringen blir fulgt opp. Hun skal følge med på at alle katters behov og velferd til enhver tid blir ivaretatt på klinikken. 

 

 Linda har selv katten Perle (avbildet).

IMG_3891.JPG

Ida Schiander - Dyrepleier 

Ida er utdannet ved Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet, Veterinærhøgskolen (NMBU) i Oslo 2014, og har jobbet på smådyrsklinikk siden. 

Ida er en allsidig dyrepleier, og tannpleie og anestesi er blant hennes interessefelt. 

 

 Ida har selv katten Musashi. 

Fride Svenheim - Klinikkassistent

Fride møter du i resepsjonen eller i telefonen. Fride er en sprudlende jente med et stort hjerte for kattene.

 

Fride har selv kattene Lykke og Leeloo.  

Irene Bjorøy Wiig - Klinikkassistent

Irene er klinikkassistent og resepsjonist. For noen er Irene kanskje et kjent fjes da hun også er å finne hos Dyrebeskyttelsen Bergen og har jobbet der i mange år både som ansatt og frivillig. Irene har et veldig stort hjerte for kattene. Gjennom arbeidet med shelterkatter har hun opparbeidet seg lang erfaring og mye kunnskap som vi er veldig glade for at hun tar med seg til oss.  

Stella Cederberg - Klinikkassistent

Stella er senterleder og ansatt i Dyrebeskyttelsen Bergen, men er ofte å se på klinikken. Hun assisterer ved all behandling av katter hos Dyrebeskyttelsen Bergen. Alle timehendvendelser og spørsmål vedrørende katter under adopsjon går direkte til Stella.