top of page
_MFF2935-Enhanced-NR.jpg

Linda Steffensen -

Dyrepleier, deleier og daglig leder

Linda er utdannet ved NMBU, Veterinærhøgskolen i Oslo i 2014.

I tillegg til viktig administrative oppgaver jobber Linda også aktivt som dyrepleier. Hun har stor interesse for tannhelse og klinisk ernæring. I samarbeid med Royal Canin er Bergen Katteklinikk utnenvt som slankeklinikk. Overvekt blant kjæledyr er et stadig økende problem og er det vanligste helseproblemet i kjæledyrspraksis. Linda er den som foretar alle slankeprgram, vektkontroller og veiledning. 

 

Linda er klinikkens «cat advocate». Som en cat friendly sertifisert klinikk er det en rekke krav og retningslinjer utarbeidet av International Society of Feline Medicine (ISFM) som klinikken skal følge. Retningslinjene omhandler blant annet trygg håndtering og å minimere stress for kattene.

Linda har den voksne huskatten Perle som er adoptert fra Dyrebeskyttelsen Bergen.

Screenshot_20211108-152514_Instagram.jpg

Ida Schiander - Dyrepleier 

Ida er autorisert dyrepleier fra NMBU Veterinærhøgskolen og har jobbet i smådyrklinikk siden 2014. 

Ida er ansvarlig for klinikkens laboratorium, der vi kan analysere blod-, urin-, avføring- og celleprøver. Raskt svar på en rekke prøver er viktig for å kunne stille diagnose, tilpasse behandling og vite eventuelle risikofaktorer som kan være av betydning i forbindelse med for eksempel anestesi.

Idas hovedinteresse er anestesi og akuttmedisin. Som dyrepleier er hun den som overvåker pasientene og sammen med veterinæren legger en plan når syke dyr skal i narkose. Katter som kommer inn med for eksempel pustebesvær eller urinstopp krever et erfarent team som raskt kan ta avgjørelser og holde hodet kaldt. Ida har fullført etterutdanning innen anestesi og smertelindring ved NMBU veterinærhøgskolen.

Anestesi (narkose) er et svært spennende fagfelt og det er mye å holde seg oppdatert på. Ved klinikken har vi anestesier på katter i alle aldre og størrelser. Alt fra små kattunger til superseniorer på nærmere 20 år, både friske og alvorlig syke og alle skal få best tilpasset og mest mulig trygg anestesi. Ved klinikken kan vi tilby både inhalasjonsanestesi (gass) og injeksjonsanestesi (TIVA)

Ida har huskatten Musashi.

_MFF3000-Enhanced-NR_edited.png

Elinborg Palsdottir - Dyrepleier 

Elinborg er utdannet dyrepleier fra NMBU Veterinærhøgskolen på Ås i 2020.

 

Elinborg er fra Island og flyttet til Norge for å studere dyrepleie. Hun lærte seg språket flytende og trivdes så godt i Norge at hun ble igjen etter fullført studie.

 

Elinborg trives veldig godt med anestesiovervåking og med tannpasienter, hun utfører røntgenundersøkelser av munnhule og undersøkelse og tannbehandling sammen med veterinær.

Elinborg har egne pasienter i forbindelse med klinikkens vektreduksjonsprogram.

Elinborg har en høflig pusefrøken som heter Ripley. Ripley trives som utepus, så lenge det ikke blåser ute, så kan du finne henne på verandaen å nyte sola eller følge etter fuglene i trærne. Hennes favoritt mat er salami og rucola!

_MFF2911-Enhanced-NR_edited.jpg

Linn Olsen - Dyrepleier 

Linn ble uteksaminert som dyrepleier ved Middlesex University i London i 2017. Etter graduation ble det en liten stopp hjemme på Østlandet før hun pakket kofferten på ny og flyttet til Bergen for å jobbe på dyresykehus. Hun ønsket etterhvert å spesialisere seg på katt, og valget om å starte i ny jobb på Bergen Katteklinikk falt derfor naturlig.

 

Linn har etterutdanning med bestått eksamen i anestesi og smertelindring fra NMBU. Hun har sertifisering i "feline nursing" fra ISFM som tar for seg adferd hos katt, samt pleie av kattens spesifike behov, både hos friske og syke pasienter. I tillegg har hun gjennomgått flere kurs som fokuserer på å optimalisere forholdene til pasientene som er hospitalisert på klinikken og å følge opp disse på best mulig måte.

 

På klinikken trives hun aller best med å overvåke pasienter som ligger i narkose eller å være med å utrede og behandle indremedisinske pasienter i samarbeid med veterinær.

 

Hjemme har Linn katten Regn som er adoptert fra Dyrebeskyttelsen Bergen

Skjermbilde 2024-06-18 kl. 08.32.45.png

Merete Helle - Resepsjonist

Merete møter du i vår resepsjon eller på telefonen. Hun er nyeste tilskudd i vår katteglade gjeng og startet ved Bergen Katteklinikk i juni 2024.

 

 

_MFF2974-Enhanced-NR.jpg

Irene Bjorøy Wiig - Klinikkassistent

Irene jobber som resepsjonist og klinikkassistent. Hun har lang erfaring med katt gjennom sitt arbeid i Dyrebeskyttelsen Bergen. Har du spørsmål om flaskefôring av kattunger eller hygiene og smitteforebyggende tiltak er Irene den rette å spørre.

Irene har både private katter og enkelte katter som trenger ekstra oppfølging i fosterhjem for Dyrebeskyttelsen Bergen.

_MFF2922-Enhanced-NR.jpg

Monika Hagen - resepsjonist

Monika møter du i resepsjonen vår. Hun er svært profesjonell og imøtekommende.

Monika jobber deltid hos oss ved siden av studier innen Ledelse

IMG_20211027_170730_283.jpg

Stella Cederberg - Klinikkassistent

Stella er ansatt i Dyrebeskyttelsen Bergen og deres senterleder, men hun er ofte og se på klinikken. Vi har faste tider hver uke hor vi behandler alle kattene som Dyrebeskyttelsen Bergen tar hånd om og Stella bistår som assistent og hjelper oss på disse tidene.

Alle spørsmål og timebestillinger vedrørende katter i fosterhjem skal avtales direkte med Stella og Dyrebeskyttelsen Bergen.

 

 

bottom of page