IMG_20210515_121711_451.jpg

Linda Steffensen -

Dyrepleier, deleier og daglig leder

Linda er utdannet ved NMBU, Veterinærhøgskolen i Oslo i 2014.

I tillegg til viktig administrative oppgaver jobber Linda også aktivt som dyrepleier. hHn har stor interesse for anestesi, tannhelse og ernæring. Anestesi (narkose) er et svært spennende fagfelt og det er mye å holde seg oppdatert på. Ved klinikken har vi anestesier på katter i alle aldre og størrelser. Alt fra små kattunger til superseniorer på nærmere 20 år, både friske og alvorlig syke og alle skal få best tilpasset og mest mulig trygg anestesi. Ved klinikken kan vi tilby både inhalasjonsanestesi (gass) og injeksjonsanestesi (TIVA)

 

Linda er klinikkens «cat advocate». Som en cat friendly sertifisert klinikk er det en rekke krav og retningslinjer utarbeidet av International Society of Feline Medicine (ISFM) som klinikken skal følge. Retningslinjene omhandler blant annet trygg håndtering og å minimere stress for kattene.

Linda har den voksne huskatten Perle på seks år adoptert fra Dyrebeskyttelsen Bergen (avbildet).

Screenshot_20211108-152514_Instagram.jpg

Ida Schiander - Dyrepleier 

Ida er autorisert dyrepleier fra NMBU Veterinær høgskolen og har jobbet i smådyrklinikk siden 2014. 

Ida er ansvarlig for klinikkens laboratorium, der vi kan analysere blod-, urin-, avføring- og celleprøver. Raskt svar på en rekke prøver er viktig for å kunne stille diagnose, tilpasse behandling og vite eventuelle risikofaktorer som kan være av betydning i forbindelse med for eksempel anestesi.

Idas hovedinteresse er anestesi og akuttmedisin. Som dyrepleier er hun den som overvåker pasientene og sammen med veterinæren legger en plan når syke dyr skal i narkose. Katter som kommer inn med for eksempel pustebesvær eller urinstopp krever et erfarent team som raskt kan ta avgjørelser og holde hodet kaldt.

Ida har den 6 år gamle huskatten Musashi.

IMG_3726.JPG

Fride Svenheim - Klinikkassistent

Fride er klinikkassistenten som har vært hos oss i flere år. Hun er en svært trivelig resepsjonist og hjelper deg med små og store spørsmål du måtte ha. Hun er interessert i ernæring og har god kjennskap til diettene vi forhandler og alt vi har av kosttilskudd og forskjellige typer støttebehandling fra vår butikk.

Fride har de 2 år gamle huskattene Lykke og Leeloo som er adoptert fra Dyrebeskyttelsen Bergen.

IMG_20210114_163524_504.jpg

Irene Bjorøy Wiig - Klinikkassistent

Irene jobber som resepsjonist og klinikkassistent. Hun har lang erfaring med katt gjennom sitt arbeid i Dyrebeskyttelsen Bergen. Har du spørsmål om flaskefôring av kattunger eller hygiene og smitteforebyggende tiltak er Irene den rette å spørre.

Irene har både private katter og enkelte katter som trenger ekstra oppfølging i fosterhjem for Dyrebeskyttelsen Bergen.

IMG_20211027_170730_283.jpg

Stella Cederberg - Klinikkassistent

Stella er ansatt i Dyrebeskyttelsen Bergen og deres senterleder, men hun er ofte og se på klinikken. Vi har faste tider hver uke hor vi behandler alle kattene som Dyrebeskyttelsen Bergen tar hånd om og Stella bistår som assistent og hjelper oss på disse tidene.

Alle spørsmål og timebestillinger vedrørende katter i fosterhjem skal avtales direkte med Stella og Dyrebeskyttelsen Bergen.

 

 

Ingrid Vaksvik - Dyrepleier

Ingrid er siste tilskuddet ved klinikken, hun er utdannet dyrepleier fra Hansenberg i Kolding, Danmark i 2010. Etter noen år borte fra bransjen er Ingrid tilbake. Du møter Ingrid i resepsjonen og i telefonen. Ingrid synes røntgen er spennende og bidrar under røntgenutredninger. Vi har digitalt røntgen på klinikken og dette benyttes i forbindelse med haltheter og en rekke andre tilfeller, som for eksempel pustebesvær, urinveisproblemer eller oppkast.