Kattevennlige lokaler

Vår visjon er å tilby en veterinærklinikk tilpasset katten. Dette innebærer «cats only» lokaler med omsorgsfulle omgivelser, kattevennlige håndteringsteknikker og god oppfølging rundt din beste venn. Vi ønsker at veterinærbesøket skal være trygt og behagelig for både katten din og deg.  

Bergen Katteklinikk har oppnådd akkreditering som Cat Friendly Clinic (CFC). ISFM Cat Friendly Clinic er en interasjonal utmerkelse utviklet av International Society of Feline Medicine, og tar sikte på å fremme velvære og omsorg for alle katter som besøker eller blir innlagt på en veterinærklinikk. CFC-akkrediteringen har tre nivå – Bronse, Sølv og Gull. Alle sertifiserte klinikker må møte et minimumkrav (Bronse-nivå), men tilleggskrav stilles og må oppfylles for å oppnå Sølv og Gull. Vi gleder oss over å kunne meddele at Bergen Katteklinikk har oppnådd Gull-nivå. Vi er èn av kun 7 andre klinikker i Norge som har fått denne utmerkelsen i gull, èn av 3 i Bergen (per mai 2019). Les mer om Cat Friendly Clinic her.

I vår resepsjon vil ikke katten din møte hunder. I venteværelse har vi et stativ hvor du kan plassere transportburet for å gi de litt mer privatliv fra andre pasienter. Dette er gjerne litt høyt slik at katten får et overblikk over rommet, noe katter liker. 

 

Vårt konsultasjonsrom er lyst, stort og romslig. Hvis katten ønsker, la den gjerne bevege seg fritt rundt for å føle seg mer komfortabel. Er det en hospitalisert katt, kan eier få privatliv og ro sammen med katten i dette rommet ved besøk hvis det er mulighet for det.

Vi har spesialdesignet kattebur i vår oppstalling for å gjøre oppholdet mest mulig komfortabelt og stressfritt. Det er store bur med mulighet for å skille oppholdsrom og dokasse, og det et lite opphøyet platå hvor katten kan bevege seg opp på.

Vi selger kattefôr fra Royal Canin og utvalgte fôrtyper fra Hills. Disse fôrleverandørene har vært banebrytende på ernæringsforskning i mange år og deres livsstadiumfôr kan vi trygt anbefale for å ivareta optimat ernæring til alle katter. Vi selger vanlig vedlikeholdsfôr og diettfôr for katter med spesielle behov og sykdommer som allergi, urinveisplager, stresslidelser, diabetes, overvekt, artrose, mage- og tarmlidelser, hjerteproblem, nyresvikt og leversvikt. Alle våre fôrtyper har smaksgaranti, så hvis katten ikke liker fôret kan du returnere fôret og prøve en annen type eller få pengene igjen. Ønsker du å vite mer om fôret vi selger, les mer om ernæring på våre infosider her.  Vi selger også pleieprodukter som hudpleieprodukter, tannpleieprodukter, kosttilskudd og diverse hjelpemidler. Hos oss kan du få kompetent hjelp og råd og riktig fôr og pleieprodukter til din katt. 

For mange katter er turen til veterinæren det verste. Se våre tips og video her for å gi katten din best mulig opplevelse.

Velkommen til oss!

Bergen Katteklinikk 

O.J. Brochs Gate 18, 5006 Bergen

55 55 89 00

post@bergenkatteklinikk.no

  • Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

Åpningstider 

Mandag, onsdag, fredag: 0800-1600

Tirsdag og torsdag: 0800-2000