top of page

Vi søker autorisert dyrepleier
med 100% fast ansettelse

Bergen Katteklinikk er en privat kattepraksis ledet av et team som prioriterer omtanke og pleie av våre pasienter og eiere.

 

Vi startet i september 2017 i Bergen sentrum og som en klinikk i vekst har vi et behov for å utvide vårt team med katteglade dyrepleiere. Vi er fullt utstyrt med moderne klinikkutstyr. Klinikken har eget tannrom med tannunit og tannrøntgen, lab med Idexx blodprøvemaskiner, røntgen, ultralyd og gassanestesi. Se vår kattevennlige klinikk her. 

 

Ved Bergen Katteklinikk jobber vi for å gi katten den posisjonen vi synes den fortjener. Klinikkens visjon er å være en kattevennlig klinikk, med rolige omgivelser og kattevennlige håndteringsteknikker med katten i fokus. Vi har god erfaring med å håndtere redde og «vanskelige» katter med skånsomme og stressfrie teknikker slik at både katt, eier og ansatte for en positiv opplevelse. Vi er en Cat Friendly Clinic gold standard, og å etterstrebe kravene for å beholde sertifiseringen er noe vi setter høyt.  

 

Vårt team består i dag av fire veterinærer, tre dyrepleiere, to klinikkassistenter samt én klinikkassistent fra Dyrebeskyttelsen Bergen noen timer i uken.

 

Etter hvert som årene har gått, har klinikken utviklet seg og vokst, og vi består nå av et team med høy målrettet kompetanse både innen indremedisin og kirurgi på katt. Vi er oppdatert på både kirurgiske og medisinske behandlingsalternativer til katt. Vi har gode rutiner for anestesi på de gamle kattene og de med flere komorbiditeter. Vi ønsker å tilby den samme kvaliteten og de samme behandlingsmulighetene til katteeiere som hundeeiere får. Vi har en målrettet plan for å endre eiers oppfatninger og forventinger til hva det skal bety å være en katteeier i Norge i dag. Det finnes flere katter enn hunder i Norge, men allikevel er det flere hunder enn katter som jevnlig får veterinærmedisinsk behandling.

Kvalifikasjoner

Vi søker en autorisert dyrepleier som gjerne har noen års erfaring.

 

Vi ønsker å ansette en person med mye driv, gode rutiner, en som kan spille en viktig rolle i utviklingen av vår voksende bedrift. Vi ønsker deg som er

 

  • Dyrepleier, gjerne med erfaring. Spesialkompetanse er en stor fordel.

  • Effektiv, ikke redd for å ta i et tak

  • Selvgående, men kan samtidig fungere fint i et team.

  • Faglig engasjert og nysgjerrig, med stor interesse for katt

  • Positiv og serviceinnstilt

  • Kan vise gode kommunikasjonsevner ovenfor kunder både skriftlig og verbalt, en som ønsker og setter pris på eierkommunikasjon

  • Viser stor omsorg for kattene og kundene.

Vi tilbyr

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med positive og engasjerte medarbeidere.  Vi streber stadig etter ny kunnskap og det er derfor fokus på etterutdanning og faglig utvikling innen kattemedisin.  For den rette søkeren tilbyr vi gode avtaler og lønnsbetingelser, ordnede arbeidsforhold og fast ansettelse.

 

Klinikken befinner seg i O.J.Brochs gate 18 i Bergen Sentrum. Våre åpningstider er mandag, tirsdag og torsdag 08-20, og onsdag og fredag 08-16. Søker må være forberedt på minst èn kveldsvakt. Vi har stengt lørdag og søndag og vi er ikke en del av vaktordningen i Bergen.  

 

Det vil være mulighet for dyrepleier å ha egne pasienter, eksempelvis etterkontroll av tannpasienter og operasjonspasienter, vektkontroller (slankeklinikk) og ernæringsveiledning, tannfellingskontroller ol.).

 

Vi har et nært samarbeid med Dyrebeskyttelsen Bergen, og deler av uken går med til å behandle de hjemløse kattene de har tatt til seg. Kattene som er til omplassering er innom klinikken ved flere anledninger, og vi synes det er veldig kjekt å få følge de videre også etter de har fått sine helt egne hjem. Å jobbe med Dyrebeskyttelsen Bergen gir en spennende, utfordrende og ikke minst givende arbeidshverdag.

Bergen Katteklinikk

Bli med på vårt team

Søknader blir vurdert fortløpende.

Søknad og CV sendes til steffensen@bergenkatteklinikk.no

 

Ved spørsmål; kontakt daglig leder Linda Steffensen på e-post eller bruk skjema under. 

  • Facebook
  • Instagram

Takk for din epost!

bottom of page